Doğal ve sağlıklı
Yaklaşık 10.000 yıl önce yetiştirilmeye başlanmış olan günümüz buğdaylarının atası Siyez buğdayı; genetik yapısı değiştirilmemiş, rengi açılmamış ve besin değerlerini kaybetmemiş tek buğday türüdür.
Ülkemizde çoğunlukla Kastamonu'da yetiştirilmekte ve bulgura işlenerek tüketilmektedir. Siyez bulguru, siyez buğdayının kaynatıldıktan sonra kurutulması ve tamamen geleneksel yöntemlerle taş değirmenlerde yarılmasıyla elde edilir. Siz de bu sağlıklı, lezzetli ve tarihi bulguru mutlaka denemenizi tavsiye ederiz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.