Yaklaşık 10.000 yıl önce yetiştirilmeye başlanmış olan günümüz buğdaylarının atası Siyez buğdayı; genetik yapısı değiştirilmemiş, rengi açılmamış ve besin değerlerini koruyan ender buğday türlerindendir.
Kendi topraklarımızda ektiğimiz bu eşsiz siyez buğdayını taş değirmenlerde öğüterek bulgurunu, ununu ve dövmesini hazırlıyoruz.
Siyez eriştesini de %100 siyez unundan hazırladık. Mutlaka denemelisiniz, hem çok sağlıklı hem de çok lezzetli!
İçindekiler: Siyez unu, yumurta, su, tuz
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.