Doğal ve katkısız
Yaklaşık 10.000 yıl önce yetiştirilmeye başlanmış olan günümüz buğdaylarının atası Siyez buğdayı; genetik yapısı değiştirilmemiş, rengi açılmamış ve besin değerlerini kaybetmemiş tek buğday türüdür.
Eşsiz Siyez buğdayını taş değirmenlerde öğüterek bulgurun yanı sıra ununu da ürettik. Artık ekmeklerinizi siyez unundan hazırlayıp gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.
Mutlaka denemelisiniz, hem çok sağlıklı hem de çok lezzetli!
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.